Бути жінкою…

Ви коли-небудь задавали собі питання, що значить бути Жінкою? … Більшість з нас насправді не замислюються над цим, живучи під впливом несвідомих сценаріїв і переконань, які походять з нашої культури, і які зумовлюють стратегії жіночої поведінки. На жаль, останні кілька сотень років жінки піддавалися серйозним випробуванням у багатьох відношеннях, тому несвідомо ми переносимо біль і страждання колишніх поколінь на себе. Таким чином, хтось живе «заради дітей», хтось для чоловіка, самовиправдально називаючи себе «берегинею сімейного вогнища», а хтось — намагається поліпшити цей світ, цілком віддавшись роботі.

Зараз настав час відкинути в бік чужі сценарії, і, нарешті, почати поважати свою справжню сутність.

kiyevlyanka.info підібрала для вас кілька важливих порад, як бути успішною в сучасному світі і, при цьому, не втратити своєї жіночої сутності.

  • Будьте відкриті для любові! Однак ми не маємо на увазі лише чоловічо-жіночі стосунки. Любов — це все, що змушує нас відчувати себе добре. Запах квітів, цікава книга, запашна кава, перший сонячний весняний день, посмішка перехожого — все це грані любові в нашому житті.
  • НЕ контролюйте! Не будемо акцентувати увагу на тому, яким руйнівним буває тотальний контроль. Необхідність контролювати нашого партнера, перевіряти його телефон, статус Facebook — це все виникає з нашого почуття невпевненості в собі. Ми контролюємо не іншого, а те, що його дії змусять нас відчувати. Для жінки важливо проявляти достатню гнучкість і спонтанність, коли справа доходить до взаємодії з чоловіком.
  • Захоплюйтеся! Жінка надзвичайно жіночна і приваблива, коли у неї є інтереси, хобі та друзі, які роблять її щасливою. Коли ви зрозумієте, що самі несете відповідальність за власне щастя, то чоловіки будуть бачити вас не як чіпку панянку, а як незалежну людину, з якою хочеться мати стосунки.
  • Любіть і поважайте себе! Саме так. Перш за все — себе. У більшості випадків жінкам буває складно побудувати нормальні стосунки тому, що вони не знають себе справжніх. Виховання, рольові сценарії, нав’язані суспільством, школою, сім’єю тощо. дуже тиснуть на нас. Тому, ми постійно стаємо жертвами оцінок і порівнянь з іншими людьми, або якимись стандартами.

Зараз настав час відкинути всі ці неконструктивні судження і жити життям Жінки — в гармонії з собою і зі світом.

.,.,.,.